Påsken!

Skärtorsdag, nästan påsk i alla fall. Idag ska det studeras, packas och dansas, på ett ungefär, sen blir det tåg hemåt. Det där med studera blir nog det svåraste, finns ingen motivation...inte mycket i alla fall. Borde skriva både på teori och allt möjligt men det vill sig inte. Kanske är det på grund av påsken. Kan också vara vädret, dock så är det lite sol idag men fokus ligger på minuset och snön.


Dagens fråga: Vad hände med vädret?

Vad ska jag nu göra med mina vårskor?


Ljusslinga!

Helgen har varit fin, lugn och slapp med paus från uppsats, allt tack vare min avklarade 30%:s gräns. Idag blev det en sväng på stan och massa oviktigheter inhandlades. Bland annat den underbaraste ljusslingan.

   

image149

Sen blev det skor också. Alldeles för många par. Mitt försvar är våren och sommaren och slitage.

30% spärren - avklarad!

Detta har blivit någon typ av uppsatsredogörelseblogg, men ja, det måste ju berättas om, så ni vet.

Så nu är 30% spärren godkänd, så im on track kan man säga.

Hemma igen.

Så, är alltså hemma igen efter en blixtvisit till Gbg där sista intervjun blev avklarad. Fint är det. Nu ska jag bara transkribera förevigt och hoppas hoppas att jag får ha minidiscen imorn annars blir det problems. Men, blixtvisiten var fin, hann med fika på Marmelad, en inspektion av Fias nya lägenhet(som var fiiin!), tacopaj och övernattning hos Clara +  en guidning i Göteborgs kollektivtrafik. Ungefär. Sen hade jag timmar över innan tåget så då köpte jag ett linne. Fint. Och drack väldigt god latte.

Så undebart fint med fina vänner, synd bara, som vanligt, att landet är långt.

Jo också, mitt mobilnummer är ur funktion i några dagar så vill ni prata med mig så ring inte min mobil. Ring något annat nummer.

Sytt och så.

Idag har jag äntligen sytt två stycken fodral, fodral som jag behövt alldeles för länge men som jag inte gjort klart. Stackars ipoden har fått ligga i en strumpa och kameran i ett foral ihoptejpat av skyddsplast. Dom har blivit lite liiite slitna av min misshandel, men nu, nu har dom fodral, fina sådana med rött innertyg och blommigt yttertyg. (Det är ett sånthär du ska få Iida, om du vill!)

Nu fattas bara ett litet lock, men det blir senare.

image144

 

Hejja Linda!

Nu har jag bara en intervju kvar, en enda intervju. Fint känns det men nu är jag trött. Har åkt massa tåg för att ta mig till informanterna, men  vad gör man inte. Nästa vecka blir det Göteborgsbesök också, så fint att man kan kombinera skolnytta med nöje.

Nu är det nästan vår.

image143


En till.

Jag transkriberar så jag får ont i höger tumme, ryggen och höger vrist. Allt detta på grund av dålig tangentskrivningsteknink och att jag spänner höger vristen hela tiden eftersom jag pausar och spolar med en pedal. Så nu vet ni.

En plåt- burk/låda grej också, från Återvinningen, fina fina återvinningen.

 

Det får plats vad som helst i den, bröd, sjalar, halsband, en Aatu, fina block, dagböcker, pennor, mössor. Det är så det ska vara.

Loppisdjur.

Jag har aldrig gillat fåglar, inte alls, en fågel är nog det sista husdjuret jag skulle skaffa, ungefär, kanske. Men ja, två salt & peppar-ugglor kan jag ta, dom är fina också.

image140


Transkription.

Nu har jag börjat transkribera, det går rätt bra än så länge. Har transkriberat 20 minuter intervju ungefär, så jag kanske ska uttala mig när jag transkriberat några timmars intervju istället. Men ja, det börjar ju bra i alla fall.

Nu är jag i alla fall hemma efter en helg i Västmanland, med undantag för Södermanlandsvisiten i lördags, det var fint, blev en fin helg. Åt pizza från Sarajevo (den var goood!), såg lets dance med mamma, bastade och så blev den en sväng till Raw på lördagen med tillhörande förfest hos E, det var skoj, det är alltid skoj på sånna mysförfester. Och så lite singstar, fina fina singstar.


RSS 2.0