Uppdatering.

Tillbaka tillSverige efter en finfin vecka i Finland med fult väder, blev dock en del donuts, fikor, farmor och stuga, som planerat, dock för lite strand, men men. Så nu är det dallrande rumpor, ostadiga ben, roliga kommentarer och (mestadels) söta skrynklor som gäller, mao jobbet.  Det funkar fint, cash is king, kanske.


Påväg till Finland, på båten. Jag ser ut som ett lyriskt barn. På båten tittade vi på överförfriskade och mycket glada människor som sjöng karaoke. Det blev också den klassiska mamma-drinken(iofs är det inte mamma utan pappa som dricker sånna, men jag kände mig som en mormor när jag sörplade på wiskey, kaffe, socker och grädde) irishcoffee.



C på frukost, sweet var det och mycket. Karelska piroger stod högst på listan, att piroger fyllda med risgrynsgröt  med ägg/smör-röra till kan vara så gott.  



Idag blev det blåbärspaj, allt tack vare blåbär från C:s föräldrar, (tack!). Och gott blev det, lika gott som det ser ut.



Förövrigt så har jag sovmorgon imorn, fantastiskt, så ikväll blir det Jericho och nästa bok i serien jag inte minns namnet på(Tack Fia för lånet, Iidas Fia alltså), sweeeet.

Thats all folks.

//Linda

RSS 2.0