Jobb och jobb...

Så idag blir det jobb igen, eller jobb och jobb, ja jag ska i alla fall bort och prata i telefon i fyra timmar. För jobb, enligt min mening, definieras som en aktivitet som ger PENGAR, eller srsättning i någon form. Men icke, inte på det här jobet inte. Jag har nu suttit där i ca 16 timar och tjänat 200:-, är det acceptabelt? Jag tycker inte det. Tackochlovså har jag fått jobba lite på Misteln också, hoppas på mer dock....Får se om dom ringer.

Förövrigt gjorde jag ett fint fynd igår, slog till på ett par svarta chinos-aktiga byxor på gina tricot för 99 kronor. Sweet. Hade ju tom presentkort så jag betalade ingenting! För pengar är en bristvara för tillfället, har ju pengar inför resan och så, men allt annat ska sparas!

Bullarna var förresten mycket MYCKET goda, lagom mycket av allt blev det. Dom tar dock slut alldeles för fort, men dom är ju så himlans goda!

men hey, nu är det potatis som gäller!

Quito

Quito

Sådärja.

Nu så, nu är jag som alla andra, dvs jag har en blogg. Tänkte också att det kan komma till användning när jag åker till Ecuador, måste ju ha en resedagbok. Åker förresten den 14 mars och åker hem den 21 maj. Det är fortfarande samma lite lätt blandade känsla av glädje och lite liiiiite rädsla/ångest/nervositet, men det är väl så det ska vara, antar jag. Nu är det mest en massa grejer som måste införskaffas; pyjamas, skor, vaccinationer, myggmedel, magsjuketabletter osv osv. Om nån kommer på nått smart att ta med så är det bara att höra av sig. Do it! Ja, eller det är väl en massa annat också, tanken att spendera 10 veckor minus 2 dagar(eller 9 veckor och 5 dagar) borta från allt och alla är lite skräckblandad förtjusning, typ. Att under 9 veckor och 5 dagar inte kunna prata med någon(eller kanske någon, springer kanske på någon anna svensk volontär eller resenär) alltså PRATA, sådär ordentligt på ett språk man behärskar till 100%. Men det är ju lite det som är tanken med det hela, lära mig så mycket spanska som möjligt, göra något helt nytt och typ sånt annat klyschigt, som att utmana sig själv, eller upptäcka nya saker, ja sånt.  

Idag var jag (med liiiite hjälp av christoffer) mkt ambitiös och bakade vanilj/kanel-bullar, har inte smakat dom ännu men dom ser väldans goda ut. Glömde dock köpa ägg och fick låna ett av grannen, som tack fick dom några bullar, så jag hoppas verkligen att dom är ätbara och inte innehåller typ nått hårstrå eller så för det vore lite lätt pinis. Men jag tror att det borde vara fritt från konstigheter!

Ellinor(Chistoffers syster ) var här igår och vi var en sväng på Parklife, en klubb som äger rum på Svea skeppet en gång i månaden, nej det måste vara fler, kanske två gånger/mån, ja en klubb, något pop-aktigt är det i alla fall. och trevligt var det, tyckte jag, fick danska lite också, var länge sen känns det som. Allt som allt en lyckad kväll.



Nu Iida(iidalainen.blogg.se), har du fått ditt inlägg;) 

Nu är det dags för test av bullarna, återkommer med recension av dom ngn annan dag.

Thats all.

//Linda


RSS 2.0