Såhär äre.

Håret är fixat, naglarna är lila och jag luktar gott. Im am ready för mat, inte vilken mat som helst utan världensbar-burgare. Bara C blir klar på jobbet först, sen så.

Idag har jag inhandlat en fluffig och hänging kofta, en bra en. Och ovannämnda nagellack. Plus ett par tights som får mig att se ut och känna mig som en bumbibjörn. Jag tror inte att det är så bra. Men kanske med en längre kjol och hängkoftan så kanske det går. Kanske. Att en färg som är jättefin på ett ställe kan ge en överviktig-bumbibjörnkänslor på ett annat är skumt. Kontigt. 

Hur som helst så har jag, som flera gånger förut, förbannat alla bh-tillverkare. Dom förstår inte att jag inte vill ha större bröst, mer push-up och en stooor klyfta, jag vill inte vill inte vill inte. Men det går knappast i denna värld av vaddering och kuddar i alla former. Det ska puttas och tryckas åt alla håll, samtidigt. Ja, hursomhelst.

Vi picknickade i princip hela dagen igår. Det såg ut såhär. Ungefär.



Bilderi.

Jag håller på och går igenom alla mina åtta miljarder med bilder för jag har tänkt framkalla lite, jo. Det tar sin tid i tell you. Men det finnsmycket fint som fastnat. Men det tar tydligen hur lång tid som helst att bränna ner dom på skiva också, jag vill ju framkalla, nu på direkten. Springa ner på stan och framkalla, på en timme. Fortfortfort.

Här får ni se en.




En sommarkväll. Eller två.



En semester.

Nu börjar den, redan nu. Men kanske riktigt på måndag, då jag inte ska jobba utan semestra. Hemma. Fast på något mystiskt sätt så känns den nästan redan slut. Som med jul ungefär. Dagen före är den bästa, sen är den nästan slut. Hursomhelst så är det jasminblommor som jag vill föreviga på armen. Sånnahär Clara.


En liten liten bit.

Jag är visst inte sådär jätteaktiv här kanske. Men det kanske kommer, snart. Tills dess så bjuder jag på en fin lite förkolnad brödbit som fanns i min tunnbrödspåse.


RSS 2.0