Imorn!

Imorn så åker jag hit:



För att på söndag åka hit:



Det blev en lite minibild som kanske inte säger så mycket mer än att det finns backar. Men jag hoppas att det ser ut ungefär såhär också.



Det var bara det jag ville säga. Senså ville jag bara visa en bild på mig och C som känns hundra år gammal men är tagen för kanske fem och ett halvt år sen. Vi ser ut som femton men det är vi alltså inte. Men fem och ett halvt år är rätt lång tid ändå. Fin tycker jag.


Jag tänkte såhär.

Jag tänkte göra ett litet inlägg med festivalpeppande bilder. Men jag tror nästan inte att det behövs, jag tror folk (d.v.s. Fia & Clara) är pepp ändå. (Någon mer kanske?) Jag är väldigt jättemycket sugen på att sitta i solen, dricka ljummet vin och lyssna på musik. Frågan är ju bara vart vi ska åka. Några idéer? Jag blev lite sådär sugen på att ta en favorit i repris och åka till Hultsfred. Men har någon annan något bättre alternativ så är jag på. Hur som helst. Jag rensade våran sega stationära dator på bilder till detta inlägg men fann bara denna på temat festival. Tagen för hundra år sen ungefär.  Men det fyller sitt syfte. Nääär åker vi?



Sälentripp och tågbiljett.

Alltså dethär med uppdatering har ju inte varit min starka sida sen innan jul ungefär. Men allt har kretsat kring jobb och allt som kretsar kring mitt jobb är hemskt tråkigt och energidödande så jag har liksom inte haft någon tid eller så. Men hur som helst. Jag jobbar asset av mig känns det som fast det kanske egentligen inte är så himla mycket, men det känns som mycket, för mycket. Därför måste man göra roliga saker. Så på lördag blir det fest-förfest med tema, jag tänker vara random 60-talsbrud. Jag kommer inte på någon fin filmskådis som ser ut som jag vill se ut på lördag men jag kör på i alla fall med sånt som hittas här hemma. Sen så är sälentrippen bokad, 25 januari. Fiint, snö och en massa blåmärken och en och annan släng av surhet som lätt går över bara jag får sitta nere vid liften och sura lite över att det är svårt men kul också. Ja. Sen så kollade jag gbg-biljetter till februari, tåg it is, och jag funderar på typ 19e eller 20e februari, vad tror nu min älskade göteborgare? Jag skulle kunna ringa, och ska också göra det, men ja, måste sprida the goda nyheterna om att jag hittade en tågbiljett för 178 kronor. Helt ok va.


 
Mina finafina, och så jag som ser lite läskig ut.

RSS 2.0