Nytt projekt ny stad:)

Aaah, antligen i Cuenca busseran (10h pa natten) gick fint, har nog alldrig akt i en sa lyxig buss. Nar jag kom fram blev jag dock lite latt skramd, nar jag tittade in i bagageutrymmet sag jag namligen inte min ryggsack, fragade efter den och sa och han pelade pa andra ryggsackar som INTE var mina....men tack och lov sa visade det sig att den glidit ner pa andra sidan...huh, hade den varit borta hade jag gratit floder...hehe...

Men Eva och Rafael(en av papporna i projektet) motte mig och tog mig till projektet. Projektet ar som ett inhagnat omrade dar det finns nagra smahus och ett storre hus. Sjalva omradet har varit ett hotell forut, men nu ar det alltsa ett projekt for barn som inte kan bo med sina foraldrar (eller inte har nagra). I smahusen bor "familjer" en mammaperson och en pappaperson som bor med ca 10 barn, i aldrarna kanske 2-18 ar. Jag bor i det stora huset dar den som haller i/ager  projektet bor. Dar delar jag rum med Eva. Det jag kommer att gora pa projektet ar allt fran att baka brod till att leka med barnen. Jag kommer dock att ha ansvar over kanske 2 sma barn under dagarna som jag kommer att hanga med. Sjalva projektet verkar valdigt bra och alla ar verklgen trevliga. Blir spannande att verkligen borja imorn. Har dock traffat barnen redan, man traffar pa dom hela tiden iom att jag bor pa projektet med alla barnen och sa. Dom ar jatte sota och snalla coh kommer fram och pratar(forstar inte allt..men en del..:))

En sak som dock ar lite jobbig, eller inte sa mkt egentlugen for det gar att atgarna, ar att husen ar sa forbannat KALLA. Pappa kom hit och isolerar husen!!:):) Det ar namligen tegelhus, ingen isolering i vaggarna, bara tegel ochplat-tak, ingen vind inngeting. Sa det ar mkt kallare inomhus an utomhus. Sadan hus kan jag kanske forsta pa typ kusten dar det ar varmt med inte har i Cuenca dar det ar typ, ganska kallt, ca 10-18 grader, och kallare pa natten. men det ar lugnt att sova och sa for jag har kanske 5 tacken/filtar, pyjamasbyxor, raggsockor, linne, fleecetroja och mossa, ja + att jag ar tackt av ca 10cm med tacken:)

I helgen har vi inte gjort sa mkt, hant lite i Cuenca, hittat en en glassbar suuuupergod glass:) och idag har vi traffat Katherine igen:)

Iom att projektet ligger typ pa landet(hur fint och mysigt som helst, man ser stjarnor pa natten, ingen smogg har inte!) sa har vi inte tillgang till internett dat, sa kan bara maila och uppdatera bloggen nar jag aker in till Cuenca. Men men. Projektet ligger sa himla fint, trad och gras och sma hus. Kor och hastar lite har och var och en och annan gris. Jo pa projektet finns ochsa hundar, och nu ocksa 2 valpar, dom ar saaa sota:)

Nasta helge eller helgen efter det ska jag och Eva aka till Wilkabamba en svang, hon har vanner dar. Ska bli kul. Tror det ar himlans bra att aka  ivag pa helgerna, blir himla intesivt att vara pa projektet heeela tiden iom att man har barnen omkring sig hela tiden. Men kans skitkul att vara har med eva, sa da kan man om man vill bara hanga och spela kort eller nagat liknande.

Nej nu ska jag maila litegranna...

ha det fint!!

kram//Linda


Kommentarer
Postat av: Susanna

Hej Linda!
Kul att allt verkar bra där...tiden går fort...njut av tiden, du åker ju hem snart.Nästa helg blir ju lite länge eftersom det är sista april på måndag och röd dag tisdag 1 maj. Skönt, har tagit semester på måndag.
Hur länge ska du vara där i Cuenca? Ska du tillbaka till Quito? Ha de bra! KRAM FRÅN SUSANNA som sitter på jobbet =( måndag morgon, ej kul

2007-04-23 @ 08:23:38
Postat av: Seija

Hei! Olipa mukava lukea mitä sinulle kuuluu,
olen ollut vähän huolissaan kun kuulin että olet sairastellut.Toivottavasti voit jo paremmin.
Kaikkea hyvää sinulle.Terveisin Seija.

2007-04-23 @ 21:18:42
Postat av: mamma

hej ,vad skönt att resan gick bra,hoppas du kan ringa snart.här är det varmt väder idag skulle det bli ca 20 grader varmt.kram puss

2007-04-24 @ 08:30:46
Postat av: Clara

vad dålig jag är på att kommentera! fy på mig! fast det betyder inte att jag inte läser :) vad bra det låter linda! jobbigt med kylan på nätterna dock, men du pälsar ju på dig så det borde räcka :P jag tackade nej till jobbet i köping idag, som jag hade fått erbjudande om...fick veta igår att jag hade fått det och fick superångest eftersom jag fortfarande inte vet hur det ligger till riktigt med jobbet här. så efter mega-megaångest idag och tvekande fram och tillbaks så tackade jag till slut nej... Jag ska skriva mer om varför i min blogg snart! men nu måste jag verkligen plugga! hur lång tid har du kvar nu? Pusspuss!

2007-04-24 @ 19:53:40
URL: http://clarainacoma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0