En bra lördag och 2500 arbetssökande människor.

Fick häromdagen ett mail från arbetsförmedlingen, ett massutskick, ett sånt tack för ansökan, och rekryteringsprocessen är si och så, osv osv. Ja så stod det också att dom hade haft 2500 sökande och att man inte skulle kontakta dom utan dom kontaktar dig(vadå, vill dom inte ha 2500 personer som ringer och är trevliga och frågar en massa frågor och hoppas till Gud att någon någonstans lägger ens namn på minnet?) ifall man blir kallad till intervju. Men shit, 2500 sökande, på 8 platser tror jag det var, spritt över sverige, det är ju en jävla massa folk, helt sjukt galet. Hur hur HUR ska man stå ut, vara speciell och bra, bland en sådan massa folk? Jooo, typ trippelexamen, jävligt lagom ålder och nytänkande MEN med en himla massa erfarenhet, driven, duktig, smart...

Hopplöshet är ett ord som känns lite sådär välplacerat här, kanske, ja. Inte blir man jättemotiverad i alla fall när man söker samma jobb som resten av sveriges befolkning.

Men annars så har lördagen varit alldeles jättebra, det har dansats och fikats som sig bör på en lördag. Lite nya strumpbyxor också, randiga på tvären.

Ikväll blir det lite vin också, tror jag bestämt.

Och stora och många GRATTIS till Karin(i Örebro) också!:) Du får en rosbild direkt från Skottland!



Kommentarer
Postat av: Idun

Åh Linda jag känner precis som du, hopplöshet är ett ord som är bra då man vill beskriva dagens arbetsmarknad. Men huvudsaken är ju att vi vet att vi är bra, vi knåpade ju ihop fina uppsatser. Vi är smarta och duktiga, coola,snygga, bra. Arbetsgivarna får stå sitt kast, de vet inte vad de missar.



Hoppas det går fint på jobbet.



Ha det!

2008-11-25 @ 10:40:14
URL: http://idunslivochaventyr.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0